Tilbage til Opskrifter

Pizzasnegle

Pizzasnegle (med tomat, gulerod, majs og ost)

12-14 stk. 

Ingredienser

Dej:
25 g gær
2 dl lunkent vand
2 spsk olie
½ tsk salt
3 dl hvedemel
2 dl grahamsmel

Fyld :
½ løg
1 lille ds. tomatpuré (70 g)
½ dåse majs
2 revne gulerødder
2½ dl reven ost
1 tsk oregano

Fremgangsmåde:

1. Læg bagepapir på en bageplade.
2. Opløs gæren i vandet.
3. Hæld olie, salt og 2 dl mel i skålen og rør det godt sammen.
4. Rul dejen ud til en firkant på ca. 25 cm x 45 cm.
5. Pil og hak løget fint.
6. Rør det sammen med tomatpure og oregano og smør det ud på pizzadejen.
7. Fordel gulerod, majs og ost ovenpå pizzadejen.
8. Rul dejen sammen til en pølse. Skær den i 12-14 stykker.
9. Sæt pizzasneglene på bagepladen og lad dem hæve i 15 minutter.
10. Tænd varmluftsovnen på 200 grader.
11. Bag pizzasneglene øverst i ovnen i 12-15 minutter.
12. Tag pizzasneglene ud af ovnen og lad dem køle af på en bagerist.

TIP: Pizzasneglene kan fryses og tages op om morgenen før de skal spises. Fyldet kan varieres efter eget ønske. Man kan også bruge rød
pesto i stedet for tomatpure, hvis man vil variere lidt.

Put evt. lidt ekstra gnavegrønt og en rugbrød med fiskefilet i madpakken.
Så har dit barn noget fra alle 5 fingre i Madpakkehånden.

Find flere lækre opskrifter til madpakken på Skolemælk.dk

Opskrifter til madpakken

LF MF TAERTER

Små grøntsagstærter med broccoli og tomat

LF MF PIROGGER

Pirogger med spinat, kartofler og mozzerella

LF MF HORN 01

Grove horn med skinke, ost og tomat